Zapiekane przegrzebki z pietruszką i czosnkiem

Zapiekane przegrzebki z pietruszką i czosnkiem
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 100 kalorii, 0g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.04 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, ząbki czosnku, przegrzebki morskie i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Podsmażone Przegrzebki Z Pomidorkami Koktajlowymi, Zieloną Cebulą I Pietruszką, Zapiekane przegrzebki z masłem czosnkowo-Pietruszkowym, oraz Podsmażone łodygi boczniaka szwajcarskiego z oliwą z oliwek, czosnkiem i natką pietruszki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Posypać przegrzebki solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
PrzegrzebkiPrzegrzebki
2
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj 8 przegrzebki; smażyć 2 1/2 protokół z każdej strony lub aż zbrązowieje. Odstawić i ogrzać. Powtórz procedurę z pozostałymi 8 przegrzebkami. Wytrzyj patelnię do czysta ręcznikiem papierowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzegrzebkiPrzegrzebki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
4
Dodać masło do patelni; zmniejszyć ogień, i gotować, aż masło topi. Wymieszać pietruszkę i czosnek, i gotować 15 sekund. Powrót przegrzebki do patelni; wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzegrzebkiPrzegrzebki
Pietruszka-naćPietruszka-nać
MasłoMasło
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia

Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Przegrzebki świetnie komponują się z Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Możesz spróbować Lapis Luna Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Skórka pomarańczowa, dojrzały ananas, tosty i wanilia na nosie. Pełnowartościowe, świeże i żywe, z bujną białą brzoskwinią i dojrzałymi smakami jabłek, które prowadzą do pikantnego wykończenia z masłem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn