Zapiekane przegrzebki z pietruszką i czosnkiem
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 100 kalorii, 0g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.04 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, ząbki czosnku, przegrzebki morskie i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Podsmażone Przegrzebki Z Pomidorkami Koktajlowymi, Zieloną Cebulą I Pietruszką, Zapiekane przegrzebki z masłem czosnkowo-Pietruszkowym, oraz Podsmażone łodygi boczniaka szwajcarskiego z oliwą z oliwek, czosnkiem i natką pietruszki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Posypać przegrzebki solą i pieprzem.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj 8 przegrzebki; smażyć 2 1/2 protokół z każdej strony lub aż zbrązowieje. Odstawić i ogrzać. Powtórz procedurę z pozostałymi 8 przegrzebkami. Wytrzyj patelnię do czysta ręcznikiem papierowym.
Dodać masło do patelni; zmniejszyć ogień, i gotować, aż masło topi. Wymieszać pietruszkę i czosnek, i gotować 15 sekund. Powrót przegrzebki do patelni; wrzucić do herbu.