Zapiekane przegrzebki z pancettą nad awokado i Wasabi
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 299 kalorii. Jeśli 2,11 zł za porcję wpadki w budżecie, zapiekane przegrzebki z Pancettanem nad awokado i Wasabi może być super bezglutenowe i pierwotne przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 6. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz paprykę, masło, ząbek czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zapiekane przegrzebki ze szparagami i pancettą, Zapiekane przegrzebki z Pancettanem i brukselką, oraz Zapiekane przegrzebki z groszkiem i pancettą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połowę 3 awokado i usunąć pestki. Wymieszać miąższ do robota kuchennego i dodać wasabi, sok z cytryny, sól i pieprz do smaku. Proces aż do uzyskania gładkiej konsystencji. Przykryć i umieścić w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
Patelnię rozgrzać na średnim ogniu. Gotować pancetta aż chrupiące i tłuszcz renderuje.
Zdjąć pancettę z patelni i dodać masło oraz czosnek. Po rozpuszczeniu masła dodać przegrzebki na patelni i delikatnie sear aż lekko rumiane. Około 1 minuty na stronę. Łyżka puree z awokado na każdym talerzu, ułóż pancettę na górze, a następnie podsmażone przegrzebki. Paprykę drobno pokroić w kostkę i udekorować.