Zapiekane przegrzebki z pancettą nad awokado i Wasabi

Zapiekane przegrzebki z pancettą nad awokado i Wasabi
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 299 kalorii. Jeśli 2,11 zł za porcję wpadki w budżecie, zapiekane przegrzebki z Pancettanem nad awokado i Wasabi może być super bezglutenowe i pierwotne przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 6. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz paprykę, masło, ząbek czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zapiekane przegrzebki ze szparagami i pancettą, Zapiekane przegrzebki z Pancettanem i brukselką, oraz Zapiekane przegrzebki z groszkiem i pancettą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połowę 3 awokado i usunąć pestki. Wymieszać miąższ do robota kuchennego i dodać wasabi, sok z cytryny, sól i pieprz do smaku. Proces aż do uzyskania gładkiej konsystencji. Przykryć i umieścić w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1/2 Funta Piersi Z Indyka1/2 Funta Piersi Z Indyka
WasabiWasabi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
2
Patelnię rozgrzać na średnim ogniu. Gotować pancetta aż chrupiące i tłuszcz renderuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Zdjąć pancettę z patelni i dodać masło oraz czosnek. Po rozpuszczeniu masła dodać przegrzebki na patelni i delikatnie sear aż lekko rumiane. Około 1 minuty na stronę. Łyżka puree z awokado na każdym talerzu, ułóż pancettę na górze, a następnie podsmażone przegrzebki. Paprykę drobno pokroić w kostkę i udekorować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
1/2 Funta Piersi Z Indyka1/2 Funta Piersi Z Indyka
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki

Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Przegrzebki można łączyć z Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Możesz spróbować Lapis Luna Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Skórka pomarańczowa, dojrzały ananas, tosty i wanilia na nosie. Pełnowartościowe, świeże i żywe, z bujną białą brzoskwinią i dojrzałymi smakami jabłek, które prowadzą do pikantnego wykończenia z masłem.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn