Zampone z ziemniakami i winegretem z musztardy balsamicznej

Zampone z ziemniakami i winegretem z musztardy balsamicznej
Zampone z ziemniakami i musztardą balsamiczną Vinaigrette to bezglutenowe przepis z 4 porcjami. Ta przystawka ma 701 kalorii, 8G białka, oraz 55 g tłuszczu na porcję. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz musztardę dijon, ziemniaki russet, sól i pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Winegret Musztardowo-Balsamiczny, Sałatka z łososia musztardowo-koperkowego z balsamicznym winegretem, oraz Sałatka Imprezowa Z Balsamicznym Miodowo-Musztardowym Winegretem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umyć i wysuszyć Zampone. Nakłuj Zampone około 20 razy igłą.
2
Umieść w garnku wystarczająco dużym, aby zanurzyć kiełbasę w wodzie. Napełnij garnek ciepłą wodą i doprowadzić do wrzenia. Obniż nieco ciepło, aby woda pozostała prawie wrząca. Przykryć i kontynuować gotowanie przez 1-1 / 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Odkryj i sprawdź temperaturę wewnętrzną kiełbasy za pomocą termometru do mięsa. Gotuj, aż temperatura wzrośnie o 150 stopni. Wyłącz ciepło i odstaw.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
4
W 12-do 14-calowy non-stock saute patelni, roztopić masło na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
5
Dodać ziemniaki i smażyć powoli, aż lekko rumiane ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
6
Dodać mleko i gotować na wolnym ogniu, aż zmięknie, o 10 protokół. Doprawić solą i pieprzem. Pozostawić w ciepłym miejscu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
7
W średniej misce wymieszać musztardę i ocet. Powoli dodawać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia w cienkim strumieniu, tworząc emulsję. Stale mieszaj, aż cały olej zostanie dodany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
EmulsjeEmulsje
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
8
Dodaj pokrojony szczypiorek i sprawdź przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiPokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
9
Usuń Zampone z wody. Ostrożnie pokroić połowę kiełbasy w 1/2-calowe rundy. Na dużym talerzu rozłóż ziemniaki wokół podstawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
10
Umieść kawałki Zampone i plastry na ziemniakach.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
11
Wlać vinaigrette do dzbanka, pozwalając każdej osobie ubrać swoją własną porcję.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
12
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn