Z jajkami, bekonem i parmezanem, po prostu nie możesz się pomylić
Z jajkami, bekonem i parmezanem, po prostu nie możesz się pomylić może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.1 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 521 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz parmezan, pietruszka, makaron i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć makaron można śledzić to danie główne z Czekoladowy Makaron Deserowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Zła Wyspa Mrożona Herbata, Czekoladowo-Migdałowy Bekon-Bekon I Jajka Lody, oraz Jajka Parmezan.
Instrukcje
Gotować boczek na dużej patelni na średnim ogniu, aż ostry, o 8 protokół.
Przełożyć boczek na ręczniki papierowe, aby osuszyć.
Wylać wszystko oprócz 2 łyżek tłuszczu.
Dodaj pory na patelni i smażyć do miękkości, o 6 protokół. Odstawić.
W międzyczasie ugotuj makaron w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, aż stanie się miękki, a jednocześnie twardy do ukąszenia.
Odcedzić, rezerwując 1/2 szklanki płynu do gotowania.
W średniej misce ubić jajka i 1/2 szklanki parmezanu. Stopniowo dodawać 1/4 szklanki płynu do gotowania makaronu.
Dodaj makaron do porów na patelni.
Wlać mieszaninę jaj na makaron i wymieszać (kładę patelnię na bardzo małym ogniu) aż sos jest po prostu kremowy i jajka nie są już surowe, o 2 lub 3 protokół. Uważaj, aby nie rozgotować, albo jajka będą się jajeczkować.
Dodaj część pozostałego 1/4 szklanki płynu do gotowania makaronu, jeśli makaron jest suchy.
Wymieszać z boczkiem i pietruszką.
Makaron podawać z dodatkiem parmezanu.