Włoskie muffinki z makaronem i serem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc spróbuj włoskich muffinek z makaronem i serem. Ten przepis służy 6 i kosztuje 71 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 355 kalorii, 16G białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz masło, styl Panko bułka tarta, sól i pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Wegański makaron z serem, Najlepszy wegański ser Mac n' , oraz Three Cheese Mac-domowy makaron z serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Spryskaj 12 regularnych filiżanek muffin sprayem do gotowania. Makaron gotować zgodnie z zaleceniami na opakowaniu-z wyjątkiem gotować 2 minuty mniej czasu.
Odcedzić; umieścić w dużej misce.
Tymczasem, w 10-calowej patelni, gotować mieloną wołowinę na średnim ogniu 5 do 7 minut, mieszając od czasu do czasu, aż dokładnie gotowane.
W misce do mikrofalówki, masło mikrofalowe, mleko i przygotowany produkt serowy na wysokiej około 5 minut.
Wyjąć z kuchenki mikrofalowej; mieszać trzepaczką, aż ser zacznie się topić. Kuchenka mikrofalowa na wysoki w 1-minutowych krokach, mieszając po każdej minucie, aż ser jest całkowicie stopiony i mieszanina jest gładka.
Do makaronu dodać masę serową i mieloną wołowinę w misce. Wymieszać w 1 1/2 szklanki rozdrobnionego sera, aż dobrze wymieszane.
Dodać sól i pieprz do smaku.
Napełnij każdą filiżankę muffin mieszaniną makaronu.
Posypać bułkę tartą i pozostały rozdrobniony ser na wierzchu.
Patelnię luźno przykryć folią, upewniając się, że folia nie dotyka sera.
Wyjąć z piekarnika; usunąć folię. Ostudzić co najmniej 10 minut przed wyjęciem muffinek z kubków.