Włoskie Ciasteczka Anisette
Need a deser wegetariański? Włoskie ciasteczka Anisette może być ogromny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 257 kalorii, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 36. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz ekstrakt z anyżu, ekstrakt z anyżu, cukier cukierniczy i kilka innych składników pod ręką, możesz go zrobić. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Włoskie Ciasteczka Anisette, Anisette Włoskie Ciasteczka, oraz Włoskie Ciasteczka Anisette dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
W dużej misce wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia i biały cukier. Zrób dobrze w środku i dodaj olej, mleko, 1 łyżkę ekstraktu anyżu i jajka.
Wymieszać, aż ciasto będzie lepkie.
Palce oleju i szczypta off ciasta w 1 cal kawałki.
Zwiń w kulkę i umieść na lekko nasmarowanym arkuszu ciastek, w odległości 1 cala, lekko spłaszcz górną część.
Piec przez 8 minut. Zanurz ciasteczka w lukrze na ciepło.
Aby zrobić lukier: wymieszać 1 łyżeczkę ekstraktu anyżu i wystarczającą ilość gorącej wody do 1 szklanki cukru cukierniczego, aby utworzyć gładki lukier.