Włoski Gulasz Z Zielonej Fasoli

Włoski Gulasz Z Zielonej Fasoli
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich,więc spróbuj gulaszu z zielonej fasoli. Jedna porcja zawiera 519 kalorii, 43g białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten przepis służy 2. Na $1.8 za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 1 godzina i 50 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Udaj się do sklepu i odbierz gulasz wołowy, fasolę, pomidory z puszki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Włoski gulasz warzywny z białej fasoli z kiełbasą, Włoska Sałatka Z Zielonej Fasoli, oraz Włoska Sałatka Z Zielonej Fasoli.

Instrukcje

1
W dużym rondlu, gotować mięso w 1 łyżka masła, aż rumiane; odcedzić i odstawić mięso na bok. W tym samym rondlu, podsmażyć seler, cebula i czosnek z pozostałym masłem do miękkości. Wymieszaj pomidory, 3/4 szklanki wody, sól, oregano, pieprz i zarezerwowane mięso. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
MasłoMasło
SelerSeler
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
CebulaCebula
WodaWoda
MięsoMięso
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Wymieszać z fasolą i pietruszką. Wróć do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez około 30 minut dłużej lub do mięsa i fasoli są miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
FasolaFasola
MięsoMięso
3
Połącz skrobię kukurydzianą i pozostałą wodę, aż będzie gładka. Stopniowo mieszać do gulaszu. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 1-2 minuty lub aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
WodaWoda
GulaszGulasz

Wyposażenie

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować, jest Felsina Berardenga Chianti Classico (pół butelki). MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
Felsina Berardenga Chianti Classico (pół butelki)
Felsina Berardenga Chianti Classico (pół butelki)
"Pokazuje świeże jagody, z nutami kwiatów, świeżych ziół i czekolady. Treściwe, ze świeżym podniebieniem, dobrze zintegrowanymi taninami i zrównoważonym wykończeniem. Dużo wiśni i lekkiej przyprawy. Najlepszy po 2003 roku."- Wine Spectator
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia24
Magazyn