Włoska sałatka fasolowa z Escarole

Włoska sałatka fasolowa z Escarole
Need a przystawka bezglutenowa? Włoska sałatka z fasoli z Escarole może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 236 kalorii, 14g białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na $1.5 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka miodu, Skórka z cytryny, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 81%, co jest super. Spróbuj Poważnie Włoski: Escarole I Sałatka Z Orzechów Włoskich Z Sosem Anchois, Pizzan Escarole (Ciasto Escarole-Włoskie), oraz Sałatka Escarole & White Bean z Miecznikiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby przygotować sałatkę, połączyć pierwsze 10 składników w misce; przykryć i schłodzić 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Aby przygotować vinaigrette, połączyć olej i pozostałe składniki w małej misce, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Dodaj do sałatki; dobrze wrzucić.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia63
Magazyn