Wędzony Ser Cheddar Tamales

Wędzony Ser Cheddar Tamales
Jedna porcja zawiera 211 kalorii, 7G białka, oraz 16G tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 36 i kosztuje 71 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka oleju roślinnego, sody oczyszczonej, koszernej soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ser z pieczonym Chile Tamales: Tamales de Queso con Rajas, Wędzony Cheddar i ser pleśniowy makaron z serem, oraz Wędzony Cheddar Mac & Cheese z pieczonym Tofu z grilla dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Włóż łuski kukurydzy do patelni z ciepłą wodą; moczyć, aż zmiękną, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
łuski Kukurydzyłuski Kukurydzy
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
1
Masę harina, sodę oczyszczoną i sól morską ubić w dużej misce. Wymieszać bulion z kurczaka i smalec drewnianą łyżką, aby uzyskać gęste ciasto. (Jeśli wydaje się suchy, dodaj odrobinę bulionu.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
(mieszanka Masy Kukurydzianej)(mieszanka Masy Kukurydzianej)
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
SmalecSmalec
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Odstawić ciasto na 30 minut. W międzyczasie rozgrzej brojlery.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do PodaniaPełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
3
Umieścić poblanos na folii wyłożonej brojlerów patelni; broil, obracając, aż zwęglone, o 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dojrzały Ser Z Mleka KrowiegoDojrzały Ser Z Mleka Krowiego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
4
Przełożyć do miski, przykryć folią i odstawić na 10 minut. Obrać skórki, następnie łodygi, nasiona i pokroić w kostkę paprykę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Rozgrzać masło i olej roślinny na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Dodaj cebulę i szalotki i gotować do miękkości, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
7
Dodaj poblanos, pomidory i ocet, doprawić koszerną solą i pieprzem, i gotować jeszcze 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Dojrzały Ser Z Mleka KrowiegoDojrzały Ser Z Mleka Krowiego
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
8
Wyjmij z ognia i pozostaw do całkowitego ostygnięcia. Złóż oba sery.
9
Usunąć łuski kukurydzy z wody i delikatnie wycisnąć do sucha. Rozerwij 4 łuski na cienkie paski, aby użyć ich jako wiązań.
Składniki, których będziesz potrzebować
łuski Kukurydzyłuski Kukurydzy
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
10
Rozłóż czubatą łyżkę ciasta na szerokim końcu każdej pozostałej łuski, pozostawiając 1/2-calową granicę na górze i po obu stronach oraz 3 cale na stożkowym końcu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
11
Rozprowadzić 1 łyżkę mieszanki sera na cieście, a następnie zwinąć tamale w kształt cygara. Złóż stożkowy koniec i związać zamknięty pasem łuski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
TamalesTamales
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
12
Umieść tamales pionowo w Koszyku parowca ustawionym na kilka centymetrów wrzącej wody; para, aż wypełnienie będzie twarde, 30 do 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
TamalesTamales
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kosz ParowyKosz Parowy
13
Usuń tamales i niech reszta 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
TamalesTamales
14
Śmietanę i skórkę z limonki wymieszać w małej misce i doprawić koszerną solą. Rozpakuj tamales i podawaj z kwaśną śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego
TamalesTamales
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
15
Zdjęcia Jacob Snavely

Składniki

1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)świeżo mielony czarny papier do smakuświeżo mielony czarny papier do smaku0(może być lub przeglądać)O cukrze cukierniczymO cukrze cukierniczym4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1/2 funta białego sera Cheddar, grubo startego (o1/2 funta białego sera Cheddar, grubo startego (o9466 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiFunt wędzonego sera cheddar, grubo startego (oFunt wędzonego sera cheddar, grubo startego (o142Orzechy dowolne (posiekane)40 suszonych łusek kukurydzy (ok.40 suszonych łusek kukurydzy (ok.36Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól koszerna i świeżo zmielony pieprzSól koszerna i świeżo zmielony pieprz1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)starta skórka z limonkistarta skórka z limonki9466 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiniskosodowy rosół z kurczaka, rozgrzanyniskosodowy rosół z kurczaka, rozgrzany9466 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimasa harina (mąka kukurydziana)masa harina (mąka kukurydziana)6papryka Poblano chilepapryka Poblano chile2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiposiekane szalotkiposiekane szalotki2(może być lub przeglądać)świeżo starty ser Pecorino-Romano lub do smakuświeżo starty ser Pecorino-Romano lub do smaku2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkichipsy toffi i półsłodkie chipsy czekoladowechipsy toffi i półsłodkie chipsy czekoladowe1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkipomidory pokrojone w kostkępomidory pokrojone w kostkę4(zima)masło niesolonemasło niesolone1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)2 15-uncjowe puszki hominy, odsączone i wypłukane2 15-uncjowe puszki hominy, odsączone i wypłukane2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkismalec lub skracanie warzyw, stopionysmalec lub skracanie warzyw, stopiony2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiposiekana biała cebulaposiekana biała cebula

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. DeLoach Russian River Pinot Noir z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
DeLoach Russian River Pinot Noir
DeLoach Russian River Pinot Noir
Piękny rubinowy czerwony kolor w szkle, Rosyjska Rzeka Pinot Noir 2018 otwiera się jasnoczerwonymi aromatami owoców truskawek i wiśni. Smaki malin, rabarbaru i ciemnej śliwki spotykają się z odrobiną przyprawy i jasnej kwasowości. Jest to wino o średniej zawartości, z umiarkowanymi taninami i utrzymującym się i przepysznym wykończeniem
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje36
Ocena Zdrowia2
Magazyn