Wędzony Indyk-Zupa Z Soczewicy

Wędzony Indyk-Zupa Z Soczewicy
Wędzona zupa z indyka i soczewicy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 149 kalorii, 12g białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka bulionu warzywnego, udko indyka, soczewica i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 5 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zupa z soczewicy z wędzonym indykiem, Zupa z soczewicy z wędzonym indykiem, oraz Zupa jarzynowa z wędzonym indykiem i soczewicą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść pierwsze 6 składników w kuchence elektrycznej 3-do 4-quart. Przykryć i gotować na niskie 8 do 10 godzin lub do soczewicy są miękkie i indyk spada z kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
Cała TurcjaCała Turcja
KościKości
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
2
Wyjmij nogę z indyka z kuchenki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Noga Z IndykaNoga Z Indyka
3
Usunąć i wyrzucić skórę. Mięso rozdrobnić; wrócić do kuchenki, odrzucając kości. Zupa z kadzi do miseczek; w razie potrzeby udekoruj jogurtem i gałązkami oregano.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
JogurtJogurt
ZupaZupa
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
ChochlaChochla
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 5 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia23
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn