Wędzone Nogi Z Indyka
Wędzone nogi indyka to bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap danie główne. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera około 133g białka, 50g tłuszczu i w sumie 1049 kalorii. Za 3,43 zł za porcję, ten przepis okładki 45% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz przyprawę chipotle, ocet, łagodne zmielone chili i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać olej roślinny, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasto Kawowe Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 5 godzin. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 87%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Crock Pot Indycze Nogi, Pikantne Nogi Indyka, oraz Grillowane grillowane nogi indyka dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Na kilka godzin przed planowaniem grillowania poluzuj skórę nóg indyka, przesuwając palce pod nią tak daleko, jak to możliwe, nie rozrywając skóry.
Połącz sos Worcestershire i olej. Posmaruj palce mieszanką i bardzo dobrze wetrzyj w udka indyka, dostając jak najwięcej pod skórę.
Posyp suchą masą skórę, obficie wcierając w udka indyka i pod skórę.
Umieść nogi w plastikowych torebkach i wstaw do lodówki.
Przygotuj wędzarnię do grillowania, podnosząc temperaturę do 200 do 220 stopni F.
Wyjmij udka z indyka z lodówki i pozostaw je w temperaturze pokojowej na około 30 minut.
Ponownie podgrzej mieszankę mopa na małym ogniu.
Przenieś nogi indyka do wędzarni. Gotuj, aż nogi będą bardzo miękkie, a soki będą klarowne, około 3 1/2 do 4 godzin. Mopuj nogi w odstępach 45-minutowych w jamie opalanej drewnem lub odpowiednio do stylu palacza.
Podawaj Nogi na gorąco, do zjedzenia palcami, z dodatkiem sosu barbecue.
Wymieszaj składniki w małej misce.
Połącz składniki mopa w małym rondlu i podgrzej miksturę na małym ogniu.