Wędzone Nogi Z Indyka

Wędzone Nogi Z Indyka
Wędzone nogi indyka to bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap danie główne. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera około 133g białka, 50g tłuszczu i w sumie 1049 kalorii. Za 3,43 zł za porcję, ten przepis okładki 45% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz przyprawę chipotle, ocet, łagodne zmielone chili i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać olej roślinny, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasto Kawowe Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 5 godzin. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 87%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Crock Pot Indycze Nogi, Pikantne Nogi Indyka, oraz Grillowane grillowane nogi indyka dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Na kilka godzin przed planowaniem grillowania poluzuj skórę nóg indyka, przesuwając palce pod nią tak daleko, jak to możliwe, nie rozrywając skóry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Noga Z IndykaNoga Z Indyka
2
Połącz sos Worcestershire i olej. Posmaruj palce mieszanką i bardzo dobrze wetrzyj w udka indyka, dostając jak najwięcej pod skórę.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 16 Bułek Kanapkowych12 Do 16 Bułek Kanapkowych
Noga Z IndykaNoga Z Indyka
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
3
Posyp suchą masą skórę, obficie wcierając w udka indyka i pod skórę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Noga Z IndykaNoga Z Indyka
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
4
Umieść nogi w plastikowych torebkach i wstaw do lodówki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
5
Przygotuj wędzarnię do grillowania, podnosząc temperaturę do 200 do 220 stopni F.
6
Wyjmij udka z indyka z lodówki i pozostaw je w temperaturze pokojowej na około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Noga Z IndykaNoga Z Indyka
7
Ponownie podgrzej mieszankę mopa na małym ogniu.
8
Przenieś nogi indyka do wędzarni. Gotuj, aż nogi będą bardzo miękkie, a soki będą klarowne, około 3 1/2 do 4 godzin. Mopuj nogi w odstępach 45-minutowych w jamie opalanej drewnem lub odpowiednio do stylu palacza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Noga Z IndykaNoga Z Indyka
9
Podawaj Nogi na gorąco, do zjedzenia palcami, z dodatkiem sosu barbecue.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej SalsyMielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej Salsy
10
Wymieszaj składniki w małej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
11
Połącz składniki mopa w małym rondlu i podgrzej miksturę na małym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia67
Magazyn