Wędzone fasolki i grzyby
Wędzone fasolki i grzyby mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 88 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 1,59 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Jeśli masz pietruszkę z płaskim liściem, pieprz, olej canolan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Duszony kurczak z pieczarkami, migdałami i smażonymi fasolkami, Haricots Verts Z Orzechami Laskowymi, oraz Sałatka Haricots Verts dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść małą patelnię do pieczenia w piekarniku. Rozgrzej piekarnik do 425 (trzymaj patelnię w piekarniku, gdy się nagrzewa).
Podczas podgrzewania piekarnika, gotować plasterek boczku na małej patelni na średnim ogniu, aż będzie ostry.
Wyjąć boczek z patelni i pokruszyć. Zastrzegamy sobie kroplówki.
Skropić kapiące boczek i olej rzepakowy do rozgrzanej patelni do pieczenia; zawirować do pokrycia.
Dodać mieszankę grzybową na patelnię; wymieszać.
Pieczarki piec w temperaturze 425 przez 8 minut.
Dodać fasolki, posypać koszerną solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem; wymieszać.
Piec w 425 przez 8 minut lub aż fasola są lekko rumiane i chrupiące-przetargu. Wymieszać z zarezerwowanym boczkiem, pietruszką i mielonym czosnkiem.