Wątróbka z boczkiem
Wątróbka i boczek wymaga mniej więcej 35 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.26 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 27g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 486 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 dieta. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz boczek, wątróbkę cielęcą, mieszankę przypraw wieprzowych i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mieszankę przypraw można śledzić to danie główne z Pumpkin Pie Spice Cream Scones jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 92%. Spróbuj Wątróbka wołowa z figą, boczkiem i karmelizowaną cebulą kompot [lub Najlepsza wątróbka wołowa ], Ziemniaki z boczkiem i wątróbką, oraz Wątróbka Owinięta Boczkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Miejsce boczek w dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Przełożyć boczek na talerz, zostawiając na patelni niewielką ilość tłuszczu, a resztę na bok.
Wlać mieszankę przypraw do dużej plastikowej torebki, którą można zamykać.
Włożyć wątróbkę cielęcą do worka po kawałku; zapieczętować i wrzucić do płaszcza.
Wątróbkę ugotować w boczku na średnim ogniu, zmieniając od czasu do czasu na brązową z obu stron. W zależności od wielkości patelni może być konieczne do pracy w partiach i dodać więcej tłuszczu boczku. Wątroba jest wykonywana, gdy soki są czyste. Powrót boczek na patelnię podczas ostatnich 2 minut gotowania do ogrzania.
Podawać na gorąco z ulubionym przystawką.