Wątróbka z boczkiem

Wątróbka z boczkiem
Wątróbka i boczek wymaga mniej więcej 35 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.26 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 27g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 486 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 dieta. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz boczek, wątróbkę cielęcą, mieszankę przypraw wieprzowych i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mieszankę przypraw można śledzić to danie główne z Pumpkin Pie Spice Cream Scones jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 92%. Spróbuj Wątróbka wołowa z figą, boczkiem i karmelizowaną cebulą kompot [lub Najlepsza wątróbka wołowa ], Ziemniaki z boczkiem i wątróbką, oraz Wątróbka Owinięta Boczkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Miejsce boczek w dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Przełożyć boczek na talerz, zostawiając na patelni niewielką ilość tłuszczu, a resztę na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Wlać mieszankę przypraw do dużej plastikowej torebki, którą można zamykać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
4
Włożyć wątróbkę cielęcą do worka po kawałku; zapieczętować i wrzucić do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
WątrobaWątroba
5
Wątróbkę ugotować w boczku na średnim ogniu, zmieniając od czasu do czasu na brązową z obu stron. W zależności od wielkości patelni może być konieczne do pracy w partiach i dodać więcej tłuszczu boczku. Wątroba jest wykonywana, gdy soki są czyste. Powrót boczek na patelnię podczas ostatnich 2 minut gotowania do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
WątrobaWątroba
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Podawać na gorąco z ulubionym przystawką.
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia77
Magazyn