Wymieszać smażyć pomidory i jajka

Wymieszać smażyć pomidory i jajka
Smażony pomidor i jajka mogą być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru hor d ' oeuvre. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, lakto ovo wegetariański i cały 30 przepis ma 172 kalorii, 9g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Za 67 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 15 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Allrecipes. Wystarczy mieszanka jajek, oleju roślinnego, soli i garści innych składników, aby ten przepis był tak aromatyczny. Z łyżką wynik 31%, to danie jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Wymieszać smażyć pomidory i jajka, Wymieszać smażyć pomidory i jajka, oraz Chiński Szczypiorek I Jajka Stir Fry.

Instrukcje

1
Rozgrzej olej na dużej patelni na średnim ogniu. Gdy olej będzie gorący, dodaj jajka i zieloną cebulę; gotuj i mieszaj, aż jajka będą prawie stałe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj pomidory i gotuj, aż jajka będą jędrne. Dopraw solą i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
JajkoJajko
SólSól

Wyposażenie

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Antipasti w menu? Spróbuj połączyć z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, które można spróbować, jest kolekcja Taittinger Taittinger autorstwa Sebastiao Salgado. Ma 5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 320 dolarów.
Kolekcja Taittinger Taittinger autorstwa Sebastiao Salgado
Kolekcja Taittinger Taittinger autorstwa Sebastiao Salgado
Pięknie intensywne aromaty kwiatowe, ze śladami wiciokrzewu, obfitych rodzynek, gorących, miodowych owoców i zielonych śliwek. Świeże, tłuste i giętkie smaki pomagają winu zrównoważyć i nasycić.Wykonane z wyselekcjonowanych winogron Chardonnay i Pinot Noir uprawianych w najlepszych mikroklimatach w Szampanii. Chardonnay jest zbierany z Grand Cru z Côte des Blancs, a Pinot Noir pochodzi z Grand Crus z Montagne de Reims i krawędzi Vallée de la Marne.Po zbiorach winogrona są prasowane natychmiast w domach prasowych w winnicach. Pierwsze tłoczenie to tylko sok używany do tego wina. Mieszanie następuje po fermentacji pierwotnej, końcowe cuvée kończy fermentację wtórną w butelce w chłodnych piwnicach Taittingera.O Sebastião SalgadoSebastião Salgado urodził się w 1944 roku w Aimorés w Brazylii. Dorastając w rodzinie ośmiorga dzieci na farmie rodziców, zafascynował się otaczającym go światem przyrody, od spacerów po lesie, patrzenia ze wzgórz i słuchania pociągówktóre przewoziły lokalne minerały. Po studiach ekonomicznych w szkole Sebastião postanowił zmienić karierę i zostać fotografem, skupiając się na swojej miłości do natury. Fotografie Sebastião Salgado wyrażają tragedie ludzkie i środowiskowe, a takzawsze udaje się znaleźć niezwykłe piękno, oferując w ten sposób promyk nadziei. Jego praca koncentruje się na bioróżnorodności planety, podkreślając to, co nie zostało przekształcone przez ludzi. Zdjęcie wybrane do kolekcji Taittinger to stwierdzenie tego, co najbardziej uniwersalne i oryginalne: życie, proste i spokojne.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Magazyn