Wtorek Bezglutenowy: Ciasteczka Czekoladowo-Pomarańczowe Bez Pieczenia

Wtorek Bezglutenowy: Ciasteczka Czekoladowo-Pomarańczowe Bez Pieczenia
Ten przepis służy 36 i kosztuje 26 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 122 kalorie, 1G białka, oraz 6G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ten przepis jest lubiany przez 28 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką powłokę cukierniczą, olejek pomarańczowy, kruche ciasteczka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Wtorek bezglutenowy: ciasteczka czekoladowe dla dwojga (lub jednego), Bezglutenowy Wtorek: Wegańskie Ciasteczka Czekoladowe, oraz Bezglutenowy Wtorek: Biała Czekolada Jagodowe Ciasteczka Owsiane dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść powłoki cukiernicze w misce bezpiecznej dla mikrofal.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Temperatura na wysokościw ciągu 30 sekund.
3
Wyjąć miskę z kuchenki mikrofalowej i wymieszać. (Powoduje to rozproszenie gorących punktów i zapobiega wypalaniu się powłok.) Powtórzyć, Usuwanie powłok z mikrofalówki co 30 sekund, aby wymieszać, untilconfectionery powłoki stopić i nie grudki pozostają.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Dodać olejek pomarańczowy. Wymieszać, aby połączyć. Spróbuj. Powłoki powinny mieć smak pomarańczy. Jeśli smak jest lekki, dodaj więcej oleju pomarańczowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
5
Po kolei zanurz ciasteczka w cukierkowej powłoce. Za pomocą widelca dotknij zanurzonego ciastka z boku miski, aby usunąć nadmiar roztopionego cukierka.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Margaryny Lub Masła2 łyżki Margaryny Lub Masła
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Umieść zanurzone ciastko na przygotowanej blasze do pieczenia. Powtarzam. Pozwól cukierki ustawić. W razie potrzeby, mżawka stopione powłoki cukierków z widelca na ciasteczka dla projektu mżawka. Przechowuj pliki cookie w szczelnym pojemniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Margaryny Lub Masła2 łyżki Margaryny Lub Masła
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy

Polecane wino: Cream Sherry, Madera, Prosecco

Ciasteczka w menu? Spróbuj sparować z Cream Sherry, Madeira i Prosecco. Słodkie szampańskie Prosecco nie przytłacza prostego cukru ani kruchych ciastek, słodką śmietankową sherry uzupełnia przyprawione ciasteczka, a orzechowe nuty Madery idealnie pasują do ciastek z orzechami. Jedno wino, którego możesz spróbować to NV Solera Cream Sherry. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry śmietankowe Solera ma błyszczący bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Dzięki aromatom toffi i orzechów pekan słodko solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodki wpis prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie treściwego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia0
Magazyn