Wołowina z pieczarkami topi się
Wołowina i grzyby topi się może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 374 kalorie, 30g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.05 za porcję. 16 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz ser szwajcarski, chleb, kawałki grzybów i łodygi, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Mozzarella - Pieczarkowe Topy, Czosnek pieczarkowy topi, oraz Mushroom & pepper melts dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 232°. Linia 15x10x1-calowy patelnia z folią. W 10-calowej patelni nonstick, gotować mieloną wołowinę i cebulę na średnim ogniu, często mieszając, aż wołowina zostanie dokładnie ugotowana; odcedzić. Wymieszać w Worcestershire, grzyby i 1 szklanka sera.
Łyżka mieszanki wołowiny równomiernie na połówki bagietki, rozprowadzając mieszaninę na brzegach.
Pokrój każdą połowę na 3 sekcje.
Kanapki umieścić na patelni; przykryć dodatkową folią.
Zdejmij pokrywę; wierzch z 1/2 szklanki sera.
Piec 5 minut dłużej lub do rozpuszczenia sera.