Czekoladowo-Orzechowe Babeczki Do Lodów
Przepis czekoladowo-orzechowe babeczki lodowe mogą zaspokoić Amerykański głód w okolicy 1 godzina i 35 minut. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 676 kalorii, 12g białka, oraz 37 g tłuszczu. Na 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka lodów czekoladowych, skondensowanego mleka, blanszowanych orzechów laskowych i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Babeczki Babeczkowe karmelizowane z lukrem czekoladowo-orzechowym, Ferrero Rocher Cupcakes: bogate czekoladowe babeczki z orzechami laskowymi, oraz Śmierć Lodami Czekoladowymi.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Rozłóż całe orzechy laskowe i Kokosowe na blasze do pieczenia i tosty na głęboki złoty, 8 do 10 protokół.
Ostudzić, a następnie przenieść do robota kuchennego.
Dodać płatki i mleko skondensowane i pulsować, aż mieszanina zostanie drobno zmielona.
Lekko spryskać 6 filiżanek muffin-tin sprayem do gotowania. Miksturę kokosową podzielić między filiżanki. Zwilż palce, a następnie wciśnij mieszankę kokosową na dno i na bok każdej filiżanki. Zamrozić do twardego, co najmniej 20 minut.
Wyjmij patelnię z zamrażalnika. Skórki napełnij lodami kokosowymi, wygładzając wierzch. Zamrozić do twardości, około 40 minut.
Top każdej babeczki lodów z gałką lodów czekoladowych (aby miarka płasko na dnie tak, że znajduje się na górze lodów kokosowych).
Podawać natychmiast lub przykryć i zamrozić do 2 dni. Aby zdemolować, Uruchom szpatułkę przesuniętą wokół krawędzi każdego kubka, a następnie podważyć babeczki. Top z posiekanymi orzechami laskowymi.