Wołowina Po Irlandzku Pieczona W Piwie

Wołowina Po Irlandzku Pieczona W Piwie
Pieczona po piwie Irlandzka wołowina może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury dania głównego. Jedna porcja zawiera 537 kalorii, 57g białka, oraz 23G tłuszczu. Na 2,45 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Niewiele osób naprawdę lubiło to europejskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 3 osoby uznały ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla dzień św. Patryka. Udaj się do sklepu i odbierz rozmaryn, butelkę irlandzkiego piwa stout, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć ziemi ziele angielskie można śledzić to danie główne z Ziele angielskie Angel Food Cakes z twarogiem ananasowym i suszonym w piecu Pi jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest niesamowity. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Irlandzki gulasz wołowy z piwem Guinness® , Annie Gunns Irish Coddle-ten irlandzki gulasz jest wypełniony bekonem, kiełbasą, piwem, ziemniakami i wieloma innymi, oraz Pieczona wołowina w sosie piwnym po Belgijsku.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia42
Magazyn