Wołowina Panang Z Pachnącą Tajską Bazylią

Wołowina Panang Z Pachnącą Tajską Bazylią
Wołowina Panang z pachnącą tajską bazylią może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 47 g tłuszczu, oraz w sumie 575 kalorii. Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis służy 4 i kosztuje 4,35 zł za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni azjatyckiej. Mieszanka brązowego cukru, stek z rumu, tajska bazylia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać mleko kokosowe, możesz śledzić to danie główne z Pudding Z Mleka Kokosowego jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Thai Panang Curry (Gourmet Style ), Tajska Wołowina z bazylią, oraz Tajska Wołowina Z Bazylią dla podobnych receptur.

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. De Morgenzon Reserve Chenin Blanc z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 34 dolarów za butelkę.
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
Dekadencki złoty z zielonymi odcieniami, ten Chardonnay wykazuje aromaty opiekanej brioche z pikantną marmoladą. Na podniebieniu wyłania się szkielet limonki i trawy cytrynowej z kwiatowymi nutami wiciokrzewu i frangipani. Ciepła, bogata wanilia i kremowy migdałowy niuans utrzymują się na finiszu.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia28
Magazyn