Wołowina Mongolska
Mongolska wołowina może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 2,03 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 18g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 256 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, sól, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Wołowina Mongolska, Wołowina Mongolska, oraz Wołowina Mongolska.
Instrukcje
Ubić rosół z kurczaka i skrobię kukurydzianą w bezpiecznej misce zamrażarki, aż będzie gładka; ubić gorący olej chili, sos hoisin, sos ostrygowy, sherry, cukier, sos sojowy i zmiażdżone płatki czerwonej papryki.
Wołowinę umieścić w sosie, wymieszać, aby dobrze obtrzeć. Przykryć i zamrozić do zamrożenia, około 1 godziny.
Wyjąć z zamrażarki i pozostawić do rozmrożenia, około 30 minut.
Rozgrzać wok na dużym ogniu, aż będzie bardzo gorąco i wlać olej z orzeszków ziemnych. Natychmiast dodać czosnek, gotować i mieszać w gorącym oleju, aż pachnące, o 15 sekund.
Wymieszać w szwajcarskiej chard i zielonej cebuli; gotować i mieszać warzywa, aż staną się jasne zielone, o 3 protokół, a następnie usunąć z woka.
Wlać rozmrożoną mieszaninę wołowiny do gorącego woka; gotować i mieszać, aż mięso brązowieje i sos tworzy glazurę, 3 do 5 protokół. Ugotowane warzywa wrzucić do woka, posypać solą i pieprzem, dobrze wymieszać; podawać na gorąco.