Wołowina i czosnek Scape Stir-fry
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj smażyć wołowinę i czosnek Scape. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 411 kalorii, 22g białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz sos sojowy, bulion wołowy, imbir i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Garlic Scape and Scallop Stir Fry, Wołowina i kapusta Stir Fry, oraz Stir-Fry z wołowiną i brokułami.
Instrukcje
Marynuj wołowinę w czosnku, imbirze, Shao Xing, lekkim sosie sojowym, skrobi kukurydzianej i oleju sezamowym przez 20 minut.
Rozgrzać olej na patelni.
Dodać wołowinę i Stir-smażyć aż gotowane, o 2-3 protokół i odstawić.
Rozgrzać olej na tej samej patelni.
Dodaj czosnek, imbir i czerwone płatki papryki chili i saute aż pachnące, o 30 sekund.
Dodać plastry czosnku i kasztany wodne i smażyć przez 1 minutę.
Wymieszać bulion wołowy, lekki sos sojowy, sos ostrygowy i skrobię kukurydzianą w misce.
Dodać płynną mieszaninę do patelni, doprowadzić do wrzenia i gotować na wolnym ogniu, aż zgęstnieje.
Dodać wołowinę i olej sezamowy i zdjąć z ognia.1
Podawać na parze ryżu i udekorować zieloną cebulą.