Wołowina Burgund Nad Makaronem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc daj wołowinę Burgundzką nad makaronem. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.75 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 32G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 330 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz liść laurowy, sól, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Wołowina burgund z makaronem jajecznym, Wołowina burgund z makaronem, oraz Francuski Biały burgundzki makaron z kurczakiem i jajkiem.
Instrukcje
W holenderskim piekarniku lub patelni nonstick, brązowa wołowina i cebula na maśle na średnim ogniu.
Dodać grzyby, wino lub bulion, 1/4 szklanki wody, 2 łyżki natki pietruszki, liść laurowy, goździki, sól i pieprz. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 1 godzinę lub aż wołowina będzie miękka.
Połączyć mąkę i pozostałą wodę, aż będzie gładka; wymieszać z mieszaniną wołowiny. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub aż zgęstnieje. Wyrzucić liść laurowy i goździki. W razie potrzeby wymieszać z sosem browning.
Posypać pozostałą pietruszką.