Wołowina Azjatycka
Azjatycka wołowina może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Jedna porcja zawiera 200 kalorii, 25g białka, oraz 7G tłuszczu. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 2,31 zł za porcję. Mieszanka sosu sojowego, butelkowany imbir, brązowy cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać ocet ryżowy, możesz śledzić to danie główne z Czerwony Aksamitny Kubek Ciasto jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 64%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to [] Asian Beef & Noodle Soup z 5-Składnikowym bulionem wołowym, Wołowina Azjatycka, oraz Wołowina Azjatycka.
Instrukcje
Połącz pierwsze 7 składników w małej misce, mieszając trzepaczką.
Umieść stek na stojaku brojlerów pokrytym natryskiem do gotowania.
Wlać mieszankę sojową na stek.
Stek Broil 3 cali od ciepła 5 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Odstawić 5 minut; cienko pokroić w poprzek ziarna.