Wontony z kaczki i jabłka
Kaczka i jabłko Wontons może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 16 i kosztuje 1,85 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 115 kalorii, 12g białka, oraz 3G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka skórek wonton, twój inny ulubiony sos do zanurzania, liście kolendry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 63%, to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Wontony z kaczki i jabłka, Szarlotka Wontons {Pieczone ~ Low Sugar}, oraz Pieczone Piersi Z Kaczki Z Jabłkowym Syropem Klonowym I Jabłkowym Winegretem.
Instrukcje
Rozgrzać olej w gorącej patelni saute. Piersi kaczki przesmażyć do średnio rzadkiego.
Wyjąć i ostudzić. W tej samej patelni, dodać jabłka i rodzynki, pięć przypraw w proszku, czosnek i cebula, i saute do miękkości.
Zdjąć z ognia, dodać kolendrę, doprawić solą i pieprzem. Gdy ostygnie wystarczająco, kaczka pokroić w kostkę, dodać do mieszanki jabłek i dobrze wymieszać.
Rozłóż Skórki wontona. Łyżka trochę mieszaniny na każdej skórze, złożyć i uszczelnić zwilżając szwy z niewielką ilością wody, upewniając się, że żadna mieszanina nie wycieka. Wontony mogą być smażone w głębokim tłuszczu lub gotowane na parze w koszu na parze.
Podawać z ulubionym sosem do zanurzania.