Wolnowarowy mostek słodko-kwaśny
Przepis Slow-Cooker słodko-kwaśny mostek może zaspokoić Twoje Żydowskie pragnienie w około 5 godzin i 5 minut. Na 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 146 kalorii, 6G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Chanuka wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory z puszki, płasko krojony mostek, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Slow Cooker Sweet & Sour Beef Mostek, Slow Cooker piwo mostek kanapki z chrzanem kwaśną śmietaną, oraz Wolnowarowy mostek wołowy Peklowany z chrzanową śmietaną dla podobnych receptur.
Instrukcje
W wolnej kuchence umieścić pomidory, cebulę, czosnek, rodzynki (jeśli używasz), brązowy cukier i sok z cytryny i wymieszać, aby połączyć.
Posypać mostek 1 1/2 łyżeczki. sól i doprawić pieprzem.
Umieść mostek na mieszaninie pomidorowej, a następnie łyżkę połowy mieszanki pomidorowej na mięsie. Przykryć i gotować na wysokiej, aż mięso będzie przetargu widelec, 5 do 6 godzin.
Przenieść mostek do deski do krojenia, namiot z folią, aby utrzymać ciepło, i odstawić na 10 minut. Odtłuścić tłuszcz z sosu i wyrzucić; doprawić sosem solą i pieprzem. Pokroić mostek na ziarno, przełożyć na półmisek i polać mięsem sosem.