Wolnoopadający Kurczak Tinga
Kurczak wolnoopadający Tingan to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przepis z 18 porcjami. Jedna porcja zawiera 156 kalorii, 12g białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać sos pomidorowy, chili w proszku, cebula, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 109 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 48%. Podobne przepisy to Sunday Slow Cooker: Chicken Tinga, Slow Cooker Smoky Chicken Tinga, oraz Slow Cooker Chicken Tinga Tacos.
Instrukcje
Wymieszać kurczaka, cebula, sos pomidorowy, papryka chipotle chile w sosie adobo, papryka jalapeno, czosnek, oregano, kminek, chili w proszku, i płatki czerwonej papryki w powolnej kuchence.
Gotuj na niskim poziomie, aż kurczak nie będzie już różowy w środku, 2 do 3 godzin.
Wyjmij kurczaka z wolnej kuchenki i rozdrobnij za pomocą 2 widelców; wróć do wolnej kuchenki.
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu. Gotować i wymieszać kiełbasę chorizo na gorącej patelni, aż rumiane i kruche, 5 do 10 protokół; odcedzić i wyrzucić tłuszcz. Wymieszać chorizo do mieszanki kurczaka.
Gotować na niskim poziomie przez 45 minut do 1 godziny.