Wolno pieczony mostek wołowy z sosem

Need a dairy free main course? Wolno pieczony mostek wołowy z sosem może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 336 kalorii, 37g białka, oraz 17g tłuszczu. Na 2,66 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 32 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Chanuka. Mieszanka soli czosnkowej, sos wołowy, mieszanka zupy cebulowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni żydowskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 10 minut. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Slow Cooker pieczeń wołowa z pieczonymi ziemniakami i bezglutenowym sosem piwnym, Mostek wołowy w sosie, oraz Wolno gotowany mostek w sosie cebulowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 275 stopni F (135 stopni C). Przyprawić mostek wołowy solą czosnkową i zmiękczaczem do mięsa i umieścić w naczyniu do pieczenia o wymiarach 9x13 cali.
Wymieszać sos wołowy, włoski sos sałatkowy, grzyby, i zupa cebulowa wymieszać w misce.
Wlać mieszaninę na mostek wołowy. Przykryć szczelnie folią aluminiową.
Piec w nagrzanym piekarniku do bardzo miękkiej, 4 do 5 godzin.
Polecane wino: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel
Shiraz, Tempranillo i Zinfandel to świetny wybór na mostek wołowy. Wszystkie te czerwone wina mogą obsłużyć mięsisty, dymny smak mostku. Jeśli mówisz o tradycyjnym żydowskim mostku, będziesz chciał poszukać koszernego czerwonego wina. Rosemount Grenache-Syrah-Mouvedre G. S. M. z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
![Rosemount Grenache-Syrah-Mouvedre G. S. M.]()
Rosemount Grenache-Syrah-Mouvedre G. S. M.
1997 GSM ma głęboki karmazynowy wygląd i wyświetla intensywne aromaty owoców jagodowych z głęboką podstawową przyprawą smokey. Widoczny jest też dąb szypułkowy, u podstaw którego leżą główne owoce. Na podniebieniu wino wykazuje delikatną głębię głębokiego, pikantnego smaku owocowego, bogatego w cynamon i lukrecję, na tle zakurzonych, miękkich dojrzałych tanin. Jest bogaty, rdzeń ciemnych owoców i długie wykończenie wskazuje na wysokiej jakości wino o zdolności do starzenia się do dziesięciu lat więcej. Wino składa się z 50% Grenache, 40% Syrah i 10% Mourvedre.