Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj wiśniowe jagody na chmurze. Ten przepis służy 10. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 572 kalorie, 5G białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać wanilii, serek, krem Tatar, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Wiśniowe jagody na chmurze, Wiśniowe jagody w chmurze, oraz Jagody w chmurze dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 135°. nasmarować dno i boki 13x9-calowej patelni. W dużej misce ubij białka, śmietanę z kamienia nazębnego i sól mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż się spieni. Beat w 1 3/4 szklanki cukru, 1 łyżka na raz; kontynuować bicie aż sztywne i błyszczące. Nie podbierać.
Piec 1 godzinę. Wyłącz piekarnik; pozostaw bezę w piekarniku z zamkniętymi drzwiami 12 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
4
W dużej misce, wymieszać ser śmietankowy, 1 szklanka cukru i wanilii, aż będzie gładka. W schłodzonej średniej misce ubij śmietanę do uzyskania sztywności. Złóż bitą śmietanę i pianki w mieszankę twarożku.