Wiśnia-jagody na chmurze

Wiśnia-jagody na chmurze
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj wiśniowe jagody na chmurze. Ten przepis służy 10. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 572 kalorie, 5G białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać wanilii, serek, krem Tatar, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Wiśniowe jagody na chmurze, Wiśniowe jagody w chmurze, oraz Jagody w chmurze dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 135°. nasmarować dno i boki 13x9-calowej patelni. W dużej misce ubij białka, śmietanę z kamienia nazębnego i sól mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż się spieni. Beat w 1 3/4 szklanki cukru, 1 łyżka na raz; kontynuować bicie aż sztywne i błyszczące. Nie podbierać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Białka JajBiałka Jaj
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
Rozprowadzić na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Piec 1 godzinę. Wyłącz piekarnik; pozostaw bezę w piekarniku z zamkniętymi drzwiami 12 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
W dużej misce, wymieszać ser śmietankowy, 1 szklanka cukru i wanilii, aż będzie gładka. W schłodzonej średniej misce ubij śmietanę do uzyskania sztywności. Złóż bitą śmietanę i pianki w mieszankę twarożku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
Bita śmietanaBita śmietana
Serek śmietankowySerek śmietankowy
PiankiPianki
WaniliaWanilia
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Rozprowadzić równomiernie na bezie. Przechowywać w lodówce co najmniej 12 godzin, ale nie dłużej niż 24 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
6
W średniej misce, wymieszać wszystkie składniki topping aż dobrze wymieszane. Łyżka na poszczególnych porcjach deseru. Przechowywać w lodówce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn