Wiosenne Spaghetti
Wiosenne Spaghetti może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 345 kalorii, 11g białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka masła, spaghetti, parmezan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Wiosenne spaghetti i klopsiki, Wiosenny Dip, oraz Jęczmień Wiosenny.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek lekko osolonej wody do wrzenia, gotować spaghetti przez 8 do 10 minut, aż al dente, i odsączyć.
Roztopić masło na patelni na średnim ogniu, i podsmażyć cukinię, marchew, i czosnek do miękkości. Wymieszać z grubą śmietaną, parmezanem i koperkiem. Gotować i mieszać, aż zgęstnieje.
Wymieszać z gotowanym spaghetti do podania.