Wiosenne Risotto Warzywne

Wiosenne Risotto Warzywne
Wiosenne Risotto warzywne to bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 2. Na 5,27 zł za porcję, ten przepis okładki 46% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 768 kalorii. To będzie hit w Twoim Wiosna wydarzenie. 7 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz skórkę z cytryny, por, rosół z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 59 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Wiosenne Risotto Warzywne, Wiosenne Risotto Warzywne, oraz Wiosenne Risotto Warzywne dla podobnych receptur.
TrudnośćTwardy
Gotowe W59 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia51
Magazyn