Wiosenne muszle i ser

Wiosenne muszle i ser
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj wiosennych muszli i sera. Ten przepis służy 8. Na $2.2 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 619 kalorii. Jest idealny do Wiosna. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz żółtka, liście laurowe, skorupki makaronu i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Muszle Jumbo ze szparagami, Prosciutto, serem Ricotta i sosem z trzech serów, Tex-Mex muszle i ser, oraz Trzy-Serowe Muszle dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zetrzyj cukinię na durszlak za pomocą dużych otworów tarki do pudełek. Wrzucić z 1 łyżką soli, a następnie umieścić w zlewie do odsączenia, około 15 minut. Wycisnąć nadmiar płynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tarka Do PudełekTarka Do Pudełek
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
2
W międzyczasie roztopić 4 łyżki masła w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Dodać mąkę, gałkę muszkatołową, cayenne, 2 łyżeczki soli, i czarny pieprz do smaku i wymieszać drewnianą łyżką do pasty. Gotować, mieszając, aż pasta lekko puch, o 3 protokół. Powoli ubić mleko, następnie dodać tymianek, liście laurowe i skórkę z cytryny i doprowadzić do wrzenia, mieszając. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż lekko zgęstnieje, o 25 protokół. Przecedzić do miski; wyrzucić zioła.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
W międzyczasie umieść stojak w górnej trzeciej części piekarnika i rozgrzej do 425 stopni F. Przynieś duży garnek osolonej wody do wrzenia; dodaj makaron i gotuj, aż al dente, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
5
Odcedzić i dodać do sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
6
Roztopić pozostałe 4 łyżki masła na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Dodaj szalotki i gotować, aż półprzezroczyste, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
8
Dodać cukinię i gotować, mieszając, aż prawie miękkie, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
9
Do makaronu dodać mieszaninę cukinii wraz z żółtkami jajek i wszystkie z wyjątkiem 3 łyżek obu serów; wymieszać, aby połączyć, następnie dodać szpinak.
Składniki, których będziesz potrzebować
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, RozdrobnioneGrzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
10
Przenieś mieszaninę do naczynia do pieczenia o wymiarach 9 na 13 cali i posyp zarezerwowanymi serami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
11
Piec, aż rumiane na wierzchu i ogrzane przez, 25 do 30 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
12
Odstawić na 10 minut przed podaniem.
13
Zdjęcia Con Poulos
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia36
Magazyn