Wiosenne Marchewki Z Miętą I Quinoa Przepis

Wiosenne Marchewki Z Miętą I Quinoa Przepis
Wiosenne marchewki z miętą i Quinoa przepis jest bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 463 kalorie, 14g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 1,96 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiosna będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka szalotki, sól, rosół z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Całkiem możliwe ... " najmniejsze danie z marchwi na świecie!!!"Wiosenna marchewka z miętą i komosą ryżową, Pieczona noga jagnięca z marchewką i sosem miodowo-miętowym przepis, oraz Przepis Na Sałatkę Z Komosy Ryżowej, Pomidora I Mięty.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia21
Magazyn