Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj wiosennego Paellana warzywnego. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 682 kalorie, 22g białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 2,02 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz zwykły ryż, cukinię, pomidory i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Wiosna wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Wiosenno-Warzywna Paella, Wiosenna Paella Warzywna, oraz Wiosenna Paella Warzywna.
Instrukcje
1
Szparagi i brokuły gotować w wystarczającej ilości wrzącej wody, aby pokryć w rondlu 2-quart o 4 protokół lub do chrupiące-miękkie; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
1 łyżka Posiekanej świeżej Bazylii Lub 1/2 łyżeczki Suszonej Bazylii
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Rozgrzać olej w 10-calowej patelni na średnim ogniu. Szparagi, brokuły, paprykę, cukinię i cebulę gotować w oleju około 5 minut, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będzie chrupiąca-miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony Makaron Rigatoni
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
1 łyżka Posiekanej świeżej Bazylii Lub 1/2 łyżeczki Suszonej Bazylii
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Wymieszać pozostałe składniki. Gotować około 5 minut, często mieszając, aż będzie gorąco.
Hiszpański działa bardzo dobrze z Tempranillo, Albarino i Grenache. Łącząc wino z daniami kuchni hiszpańskiej, dlaczego nie kierować się zasadą "co rośnie razem idzie razem"? Polecamy albariño do białego wina i garnachan i tempranillo do czerwonego. Możesz spróbować Tridente Tridente Tempranillo. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 18 dolarów za butelkę.