Wiosenna Ogrodowa Sałatka Truskawkowa
Wiosenna ogrodowa Sałatka truskawkowa to bezglutenowe i pierwotne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 206 kalorii, 9g białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 1,71 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Dzień Matki. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz truskawki, groszek cukrowy, ser gorgonzola i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Zimna Wiosenna Sałatka Z Groszku Ogrodowego, Wiosenna Ogrodowa Sałatka Ziemniaczana, oraz Wiosenna Sałatka Z Komosy Truskawkowej.
Instrukcje
Ułóż groszek cukrowy w koszyku na parze nad wrzącą wodą. Przykryć i pary 1 do 2 minut lub do chrupkiego-przetargu. Zanurz groszek w lodowatej wodzie, aby zatrzymać proces gotowania; odcedzić.
Groch pokroić ukośnie na pół.
Na dużym półmisku wymieszać rukolę, kolejne 5 składników i groszek cukrowy.
Podawać ze słodką bazylią Vinaigrette.