Wilgotny opatrunek babci Stoll

Wilgotny opatrunek babci Stoll
Wilgotny SOS babci Stoll może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 151 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 62 centów za porcję. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 17 mówi, że trafił w sedno. Mieszanka rosołu z kurczaka, Przyprawa do drobiu, pietruszka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Z łyżeczką wynik 24%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Wilgotny opatrunek babci Stoll, Wilgotny Dressing Drobiowy, oraz Bardzo wilgotny SOS szałwiowy Mama Mac.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. nasmaruj naczynie żaroodporne o wymiarach 9x13x2 cali lub spryskaj sprayem zapobiegającym przywieraniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Włożyć podroby z indyka do średniego garnka, dodać 1 1/2 szklanki bulionu, umieścić na dużym ogniu i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, przez 1 do 1 1/2 godziny, dodając wodę, jeśli płyn się zagotuje. Odcedzić i zarezerwować bulion. Grubo posiekaj podroby, usuwając wszelkie kości lub dodatkowy tłuszcz. Powinieneś mieć około 1 szklanki podrobów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby Z IndykaPodroby Z Indyka
BulionBulion
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
W dużej misce wymieszać podroby z indyka i chleb. W dużej patelni na średnim ogniu, rozgrzać masło, aż śpiewa (jest spieniony).
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby Z IndykaPodroby Z Indyka
MasłoMasło
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
4
Dodać cebulę i seler i gotować do miękkości, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
CebulaCebula
5
Wlać do mieszanki Chlebowej. Wymieszaj przyprawę do drobiu, pietruszkę, sól i pieprz, i wystarczająco dużo zarezerwowanego bulionu podrobowego, aby zwilżyć mieszaninę, dodając zwykły bulion, jeśli to konieczne, tak, że używasz około 1 1/2 do 2 1/2 szklanek razem. Wrzucić dokładnie i wlać sos do przygotowanego naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Do DrobiuPrzyprawa Do Drobiu
Pietruszka-naćPietruszka-nać
PieprzPieprz
ChlebChleb
BulionBulion
SólSól
6
Piec 30 minut, dodając więcej wywaru w razie potrzeby, aby opatrunek był wilgotny.
Składniki, których będziesz potrzebować
StadoStado
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Opatrunek można przechowywać w lodówce do 3 dni lub zamrażać do 3 miesięcy.
8
Pozostawić do rozmrożenia w lodówce na noc, przykryć folią i podgrzać w temperaturze 177°. przez 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
9
Wygodna rozrywka Nathalie Dupree Nathalie Dupree
10
Viking
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn