Wieprzowina w sosie czosnkowym
Wieprzowina w sosie czosnkowym to bezglutenowe i bezmleczne SOS. Jedna porcja zawiera 469 kalorii, 33g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.48 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz kasztany wodne, wodę, grzyby i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 34 minuty. Z łyżeczką wynik 64%, to danie jest solidne. Spróbuj Wieprzowina w sosie czosnkowym, Medaliony wieprzowe z sosem cytrynowo-czosnkowym, oraz Kotlety wieprzowe w sosie miodowo-czosnkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać razem 2 łyżeczki skrobi kukurydzianej i 1 1/2 łyżki sosu sojowego w średniej misce, aż będzie gładka.
Dodać wieprzowinę, podrzucając do płaszcza.
Przygotuj ryż zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Trzymaj ciepło.
Wymieszać razem pozostałe 2 łyżeczki skrobi kukurydzianej, pozostałe 4 łyżki sosu sojowego, 1/4 szklanki wody i 4 łyżeczki sosu hoisin.
Oleje ciepła w dużej patelni lub wok na średnim ogniu 2 minuty.
Dodać mieszankę wieprzową i smażyć 3 do 4 minut lub aż wieprzowina jest rumiana.
Dodać grzyby i 5 kolejnych składników; smażyć 2 minuty. Wymieszać w mieszance sos hoisin, i stir-smażyć 1 minutę lub aż zgęstnieje. Wymieszać z sokiem pomarańczowym.
Dekorować, w razie potrzeby.