Wieprzowina i Squash Stir-Fry
Wieprzowina i Squash Stir-Fry jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 245 kalorii. Na 1,64 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka sosu sojowego, pieprz, zielona cebula, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest solidne. Spróbuj Wołowina i kapusta Stir Fry, Stir-Fry z wołowiną i brokułami, oraz Stek Sezamowy Stir Fry dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść squasha w dużej misce bezpiecznej dla mikrofalówki.
Dodaj wodę do głębokości 1 cala. Pokrywa z folią; odpowietrznik. Kuchenka mikrofalowa w wysokiej 8 minut lub do miękkości.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj skórkę, imbir, czerwoną paprykę i kawałki laski cynamonu; gotuj 1 minutę, stale mieszając.
Usunąć i wyrzucić kawałki laski cynamonu.
Zwiększ ciepło do średniej-wysokiej.
Dodaj wieprzowinę na patelnię, i smażyć 4 protokół lub aż rumiane.
Wymieszać cukier i 5 kolejnych składników (przez sól), mieszając trzepaczką.
Dodać mieszaninę cukru na patelnię; gotować 2 minuty lub aż sos lekko zgęstnieje, stale mieszając.
Dodaj squash; wrzucić do herbu. Wymieszać z zieloną cebulą.