Wieprzowina i portulaka w pikantnej zielonej salsie
Przepis wieprzowina i portulaka w pikantnej zielonej salsie może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 1 godzina i 45 minut. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.15 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 427 kalorii, 33g białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka oscar mayer pieczone szynki, 1/3 Puchar Kraft pikantny włoski dressing, końcówki żeber wieprzowych, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczona polędwiczka wieprzowa z pikantną salsą jabłkowo-zieloną Chile, Smażone zielone pomidory z Portulaką, oraz Portulaka Wiśnia Banan Zielony Potwór dla podobnych receptur.
Instrukcje
Żeberka ugotować w połowie sosu w dużej głębokiej patelni lub piekarniku holenderskim na średnim ogniu 4 min. z każdej strony lub aż zbrązowieje po obu stronach.
Wyjąć żebra z patelni; przykryć, aby się ogrzać.
Połączyć pozostałe dressing i wieprzowina w kostkę na patelni; gotować i mieszać 4 min. lub aż wieprzowina będzie równomiernie rumiana po obu stronach.
Wyjąć wieprzowinę z patelni; przykryć, aby się ogrzać. Cebulę wymieszać; ugotować i wymieszać 5 min.
Dodać żeberka, schab, salsę i wodę; przykryć. Dusić na średnim-niskim 1 godzinę.
Dodać portulakę i szynkę; gotować pod przykryciem, 15 min. albo aż mięso będzie miękkie.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować, to Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 42 dolarów.
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
#17 Wine Spectator Top 100 2013w 2010 Winnica Revana Pinot Noir jest doskonałą reprezentacją zarówno rocznika, jak i Winnicy Revana.Rok 2010 był trudnym okresem wegetacyjnym, ale dzięki drobiazgowej hodowli i mistrzowskiemu wytwarzaniu wina nasza mieszanka ośmiu różnych klonów Pinot noir wytworzyła intensywną, złożoną i zrównoważoną winę. Jasne, przednie aromaty czarnej wiśni, suszonych ziół i nuty flory są podnoszone przez melasę i kwiat anyżu. Massiveblack wiśniowe smaki są dekadenckie i dobrze integrują się z tonami przypraw,coli i kakao. Tekstura jest bujna i bogata, wykończona miękkimi taninami, które zapewniają idealną strukturę do celularyzacji.