Wieprzowina czarno-opalona z pikantnym Ale Slaw jest bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 38g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 548 kalorii. Ten przepis służy 8. Na $2.95 za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Mieszanka oliwy z oliwek, mocne piwo, pieprz cayenne i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć ciemnobrązowy cukier, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Z Brązowym Masłem Z Brązowym Cukrem jako deser. 53 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Czosnek i czarny pieprz hamburgery wieprzowe z Sriracha Slaw, Azjatyckie Tacos wieprzowe z pikantnym Slaw, oraz Tacos wieprzowe ze Slaw i pikantnymi Pepitami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz ale, pięć przypraw w proszku, cayenne i sól i czarny pieprz do smaku w dużej zamykanej plastikowej torbie. Rezerwa 1/4 szklanki marynaty dla slaw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Marynata
Mielony Pieprz Cayenne
Ale
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby Ziploc
2
Dodać wieprzowinę do worka i dobrze wymieszać. Przechowywać w lodówce 2 do 6 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina
1
Rozgrzać oliwę w rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Dodać cebulę i czosnek i gotować, aż złoty, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Cebula
3
Dodaj 1 łyżkę każdego stout i brązowy cukier i gotować 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Cukier
Stout
4
Dodać wszystko oprócz 2 łyżki pozostałego stout, miód, pozostałe 3/4 szklanki plus 3 łyżki brązowego cukru i imbir. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, mieszając, następnie obniżyć ogień do średniego i gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się o połowę, 15 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Cukier
Imbir
Miód
Stout
5
Pozostałe 2 łyżki stołowe i skrobię kukurydzianą ubić w misce; powoli wymieszać z glazurą i gotować 2 minuty.