Wieprzowina czarna z pikantnym Ale Slaw

Wieprzowina czarna z pikantnym Ale Slaw
Wieprzowina czarno-opalona z pikantnym Ale Slaw jest bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 38g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 548 kalorii. Ten przepis służy 8. Na $2.95 za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Mieszanka oliwy z oliwek, mocne piwo, pieprz cayenne i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć ciemnobrązowy cukier, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Z Brązowym Masłem Z Brązowym Cukrem jako deser. 53 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Czosnek i czarny pieprz hamburgery wieprzowe z Sriracha Slaw, Azjatyckie Tacos wieprzowe z pikantnym Slaw, oraz Tacos wieprzowe ze Slaw i pikantnymi Pepitami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz ale, pięć przypraw w proszku, cayenne i sól i czarny pieprz do smaku w dużej zamykanej plastikowej torbie. Rezerwa 1/4 szklanki marynaty dla slaw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MarynataMarynata
Mielony Pieprz CayenneMielony Pieprz Cayenne
AleAle
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
2
Dodać wieprzowinę do worka i dobrze wymieszać. Przechowywać w lodówce 2 do 6 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
1
Rozgrzać oliwę w rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać cebulę i czosnek i gotować, aż złoty, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
3
Dodaj 1 łyżkę każdego stout i brązowy cukier i gotować 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
StoutStout
4
Dodać wszystko oprócz 2 łyżki pozostałego stout, miód, pozostałe 3/4 szklanki plus 3 łyżki brązowego cukru i imbir. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, mieszając, następnie obniżyć ogień do średniego i gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się o połowę, 15 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
ImbirImbir
MiódMiód
StoutStout
5
Pozostałe 2 łyżki stołowe i skrobię kukurydzianą ubić w misce; powoli wymieszać z glazurą i gotować 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
GlazuraGlazura
StoutStout
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Wyjąć z ognia i ostudzić.
7
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Wyjąć wieprzowinę z marynaty i przenieść do naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
9
Piec, aż termometr włożony do środka rejestruje 160 stopni F, 35 do 45 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
10
Przenieś do deski do krojenia i pozostaw 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
1
W dużej misce ubić sos sojowy, miód, czosnek i imbir.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SojowySos Sojowy
CzosnekCzosnek
ImbirImbir
MiódMiód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Ubij w zarezerwowanej marynacie 1/4 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Dodać kapustę, paprykę, marchew i cebulę i wrzucić. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania, co najmniej 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
KapustaKapusta
MarchewMarchew
CebulaCebula
4
Wieprzowinę pokroić w plasterki i podawać ze slaw.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
5
Skropić zarówno wieprzowinę, jak i slaw z polewą.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
WieprzowinaWieprzowina
6
Zdjęcia Yunhee Kim
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia33
Magazyn