Wieprzowe Wiatraczki
Wiatraczki wieprzowe mogą być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru hor d'oeuvre. Obserwujesz swoją sylwetkę? Ten bezglutenowy i דל פחמימות,zny przepis zawiera 172 kalorie, 11 g białka i 13 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 15 osobom. Za 79 centów za porcję ten przepis pokrywa 13% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 25 minut. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Jeśli masz pod ręką majonez, tymianek, orzechy włoskie i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał dobry wynik łyżeczkowy wynoszący 42%. Spróbuj Pinwheels z pesto-wieprzowiną z grillowanymi brzoskwiniami, Pinwheels z polędwicy wieprzowej w skórce orzecha pekan z sosem musztardowym Carolina i Pinwheels PB&J, aby uzyskać podobne przepisy.
Instrukcje
Usuń papierową skórkę z czosnku (nie obieraj ani nie rozdzielaj ząbków).
Odetnij górę główki czosnku.
Posmaruj olejem. Owiń żarówkę wytrzymałą folią.
Piec w temperaturze 425° przez 30-35 minut lub do momentu, aż zmiękną. Schłodzić przez 10-15 minut.
Wyciśnij zmiękczony czosnek do małej miski; rozcierać na gładką masę. W razie potrzeby wymieszaj majonez i mleko, aby uzyskać kremową konsystencję. Przykryj i schładzaj przez co najmniej 3 godziny.
Na dużej patelni podsmaż pory na 1 łyżce oleju do miękkości; zdjąć z ognia. W blenderze wymieszaj natkę pietruszki, parmezan, tymianek, sól i pieprz. Stopniowo dodawaj pozostały olej; przetwarzać, aż uzyska kremową konsystencję.
Dodaj mieszankę orzechów włoskich i porów; przykryć i grubo posiekać. Odłożyć na bok.
Wykonaj wzdłużne nacięcie w każdej polędwicy w odległości 1/2 cala od przeciwnej strony. Otwórz polędwiczki, aby leżały płasko; przykryć plastikową folią. Spłaszcz do 3/4 cala. grubość; zdejmij plastikową folię.
Rozprowadź mieszaninę porów w odległości do 1 cala od krawędzi.
Zwiń od dłuższego boku; zawiąż sznurkiem kuchennym, aby zabezpieczyć.
Połóż polędwiczki złączeniem do dołu na ruszcie w płytkiej brytfance.
Piec bez przykrycia w temperaturze 325° przez 45–55 minut lub do momentu, aż termometr do mięsa wskaże 160°.
Odstaw na 15 minut. Przykryj i ostudź. Odrzuć ciąg; pokrój wieprzowinę na 1/2 cala. plasterki.
Podawać z majonezem czosnkowym.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i różowe musujące to moje ulubione przystawki. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Billecart-Salmon Blanc de Blancs Grand Cru z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 80 dolarów za butelkę.
Billecart-Salmon Blanc de Blancs Grand Cru
Delikatny mus z delikatnych bąbelków elegancko towarzyszy połyskom złotego koloru. Cuvée, które zaskoczy Cię czystą intensywnością aromatów suszonych owoców, migdałów i świeżych orzechów laskowych zmieszanych z aromatami owoców o białym miąższu. Kremowe uczucie bąbelka kojarzone z aromatami maślanej brioszki i aromatami mineralnymi. Trwały finisz ze świeżą i elegancką słodyczą. Ta wspaniała butelka będzie idealnym mariażem z kawiorem czy wybornymi ostrygami, ale także z grillowanymi rybami i owocami morza.