Wielkanocne Ciasto Pomarańczowe
Wielkanocne ciasto pomarańczowe to bezglutenowe deser. Jedna porcja zawiera 180 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 10. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest idealny do Wielkanoc. Udaj się do sklepu i odbierz galaretkę o smaku pomarańczowym, żelatynę, ciastka z cukrem, mleko i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 30 minut. Jest dostarczany przez Kraft Recipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 13%. Spróbuj Barwnik Do Pisanek Czerwono-Pomarańczowych, Babeczki Wielkanocne Pomarańczowe Migdałowe, oraz Chleb wielkanocny z masłem pomarańczowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodać wrzącą wodę do żelatyny wymieszać w dużej misce; wymieszać 2 min. aż do całkowitego rozpuszczenia. Wymieszać w zimnej wodzie; wlać 1-1 / 2 filiżanki do 9-calowej okrągłej patelni rozpylonej sprayem do gotowania. Przechowywać w lodówce 2 godziny lub aż żelatyna jest ustawiona, ale nie firmy.
Mleko wymieszać z pozostałą żelatyną, aż do wymieszania.
Dodać suchy budyń wymieszać; ubić trzepaczką 2 min. Wymieszać z pomarańczy i 2 szklanki COOL WHIP; łyżka nad warstwą żelatyny na patelni. Wierzch z warstwą ciastek. (Pan będzie pełny.) Okładka.
Przechowywać w lodówce 4 godziny lub aż żelatyna jest firma. Uruchom nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować deser; unmold na talerzu.
Dekoruj pozostałym chłodnym batem.