Wielkanocne Ciasto Pomarańczowe

Wielkanocne Ciasto Pomarańczowe
Wielkanocne ciasto pomarańczowe to bezglutenowe deser. Jedna porcja zawiera 180 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 10. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest idealny do Wielkanoc. Udaj się do sklepu i odbierz galaretkę o smaku pomarańczowym, żelatynę, ciastka z cukrem, mleko i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 30 minut. Jest dostarczany przez Kraft Recipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 13%. Spróbuj Barwnik Do Pisanek Czerwono-Pomarańczowych, Babeczki Wielkanocne Pomarańczowe Migdałowe, oraz Chleb wielkanocny z masłem pomarańczowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dodać wrzącą wodę do żelatyny wymieszać w dużej misce; wymieszać 2 min. aż do całkowitego rozpuszczenia. Wymieszać w zimnej wodzie; wlać 1-1 / 2 filiżanki do 9-calowej okrągłej patelni rozpylonej sprayem do gotowania. Przechowywać w lodówce 2 godziny lub aż żelatyna jest ustawiona, ale nie firmy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
O Smaku TruskawkowymO Smaku Truskawkowym
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Mleko wymieszać z pozostałą żelatyną, aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
3
Dodać suchy budyń wymieszać; ubić trzepaczką 2 min. Wymieszać z pomarańczy i 2 szklanki COOL WHIP; łyżka nad warstwą żelatyny na patelni. Wierzch z warstwą ciastek. (Pan będzie pełny.) Okładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (ok32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (ok
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
Przechowywać w lodówce 4 godziny lub aż żelatyna jest firma. Uruchom nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować deser; unmold na talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
5
Dekoruj pozostałym chłodnym batem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeWielkanoc
Magazyn