Wielkanocne ciasto jagnięce II

Wielkanocne ciasto jagnięce II
Wielkanocne ciasto jagnięce II może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis deser. Na $3.85 za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 3029 kalorii, 55g białka, oraz 105 g tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odebrać białka, masło, mąka ciasto, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest idealny do Wielkanoc. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 62%, co jest dobre. Spróbuj Wielkanocne Ciasto Jagnięce, Przepis Na Wielkanocne Ciasto Jagnięce, oraz Wielkanocne Ciasto Jagnięce. Veganized Family dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Najpierw przygotuj swoją formę. Zalać olejem roślinnym, odstawić na kilka minut, a następnie wytrzeć papierowym ręcznikiem. Następnie posmaruj i posmaruj swoją formę, upewniając się, że wszystkie małe obszary.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
2
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Mąkę tortową przesiać, następnie ponownie przesiać proszkiem do pieczenia i solą; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka TortowaMąka Tortowa
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
W dużej misce, śmietany razem masło i cukier, aż lekkie i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
KremKrem
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Dodać mieszankę mąki na przemian z mlekiem. Wymieszać ciasto, aż będzie gładkie po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
5
Dodaj wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
6
W dużej szklanej lub metalowej misce do mieszania ubijaj białka do uzyskania miękkich szczytów. Złóż 1/3 białek do ciasta, aby je rozjaśnić, a następnie szybko złóż pozostałe białka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
7
Wypełnij twarz formy z ciasta. Delikatnie przesuń drewnianą łyżkę przez ciasto, aby usunąć wszelkie kieszenie powietrzne. Upewnij się, że nie naruszasz nasmarowanej i zalanej mąką powierzchni formy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
8
Umieść pokrywę na formie, upewniając się, że blokuje się lub łączy ze sobą bezpiecznie, tak aby para i rosnące ciasto nie oddzieliły się od siebie.
9
Umieść formę na blasze ciastek w nagrzanym piekarniku na około 1 godzinę. Test na doneness wkładając szpikulec lub drewnianą wykałaczkę przez otwór parowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
WykałaczkiWykałaczki
SzaszłykiSzaszłyki
PiekarnikPiekarnik
10
Umieść ciasto, wciąż w formie, na stojaku na około 15 minut. Ostrożnie usuń górną część formy. Zanim oddzielisz ciasto od spodu, pozostaw je do ostygnięcia na około 5 minut, aby cała para mogła uciec, a ciasto może jeszcze bardziej ujędrnić. Po usunięciu reszty formy, niech ciasto ostygnie na stojaku całkowicie. Nie układaj ciasta pionowo, aż do całkowitego ostygnięcia. Mróz z siedmiominutowym lukrem lub innym białym lukrem do wyboru i udekoruj, aby wyglądał jak jagnięcina.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
JagnięcinaJagnięcina
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia21
Magazyn