Wielkanocne ciasto jagnięce II
Wielkanocne ciasto jagnięce II może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis deser. Na $3.85 za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 3029 kalorii, 55g białka, oraz 105 g tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odebrać białka, masło, mąka ciasto, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest idealny do Wielkanoc. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 62%, co jest dobre. Spróbuj Wielkanocne Ciasto Jagnięce, Przepis Na Wielkanocne Ciasto Jagnięce, oraz Wielkanocne Ciasto Jagnięce. Veganized Family dla podobnych receptur.
Instrukcje
Najpierw przygotuj swoją formę. Zalać olejem roślinnym, odstawić na kilka minut, a następnie wytrzeć papierowym ręcznikiem. Następnie posmaruj i posmaruj swoją formę, upewniając się, że wszystkie małe obszary.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Mąkę tortową przesiać, następnie ponownie przesiać proszkiem do pieczenia i solą; odstawić.
W dużej misce, śmietany razem masło i cukier, aż lekkie i puszyste.
Dodać mieszankę mąki na przemian z mlekiem. Wymieszać ciasto, aż będzie gładkie po każdym dodaniu.
W dużej szklanej lub metalowej misce do mieszania ubijaj białka do uzyskania miękkich szczytów. Złóż 1/3 białek do ciasta, aby je rozjaśnić, a następnie szybko złóż pozostałe białka.
Wypełnij twarz formy z ciasta. Delikatnie przesuń drewnianą łyżkę przez ciasto, aby usunąć wszelkie kieszenie powietrzne. Upewnij się, że nie naruszasz nasmarowanej i zalanej mąką powierzchni formy.
Umieść pokrywę na formie, upewniając się, że blokuje się lub łączy ze sobą bezpiecznie, tak aby para i rosnące ciasto nie oddzieliły się od siebie.
Umieść formę na blasze ciastek w nagrzanym piekarniku na około 1 godzinę. Test na doneness wkładając szpikulec lub drewnianą wykałaczkę przez otwór parowy.
Umieść ciasto, wciąż w formie, na stojaku na około 15 minut. Ostrożnie usuń górną część formy. Zanim oddzielisz ciasto od spodu, pozostaw je do ostygnięcia na około 5 minut, aby cała para mogła uciec, a ciasto może jeszcze bardziej ujędrnić. Po usunięciu reszty formy, niech ciasto ostygnie na stojaku całkowicie. Nie układaj ciasta pionowo, aż do całkowitego ostygnięcia. Mróz z siedmiominutowym lukrem lub innym białym lukrem do wyboru i udekoruj, aby wyglądał jak jagnięcina.