Wiejska tarta jabłkowa z przyprawionym brązowym masłem
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać kraj Jabłko tarta z przyprawionym brązowym masłem spróbować. Jedna porcja zawiera 375 kalorii, 5G białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 1,78 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz masło, laskę cynamonu, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tarta Z Masłem Jabłkowo-Brązowym, Karmelizowana Tarta Z Masłem Jabłkowo-Brązowym, oraz Babunia Smith jabłko i brązowy masło budyń tarta dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Mieszamy mąkę, cukier i sól w procesorze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Cukier
Sól
2
Dodać masło i przetworzyć, włączając / wyłączając, aż mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
3
Dodać żółtka i proces, za pomocą włączania / wyłączania, aż ciasto zbierze się w dużych wilgotnych grudkach. Zebrać ciasto w piłkę; spłaszczyć na dysku. Przykryć plastikiem; schłodzić 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jaja
Ciasto
4
Spray 10-calowy Kształt sprężyny z nonstick spray. Ciasto podzielić na 2 równe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Springform
5
Rozwałkować 1 kawałek ciasta na obficie posypanej mąką powierzchni do 10 1/2 cala okrągłego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Rolka
6
Rozwałkuj ciasto na wałku i przenieś na patelnię. Wciśnij ciasto okrągłe na dno patelni, łatając wszelkie pęknięcia. Drugi kawałek ciasta podzielić na 4 równe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Rolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wałek Do Ciasta
Patelnia
7
Rozwałkuj każdy kawałek między dłońmi i obficie posmarowaną powierzchnią do 7-calowej liny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rolka
8
Umieść liny ciasta od końca do końca, tworząc 1 ciągły pierścień wzdłuż dolnej krawędzi patelni. Naciśnij pierścień ciasta mocno po bokach patelni, tworząc boki o wysokości 1 3/4 cala. Naciśnij szwy ciasta razem do uszczelnienia. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
9
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
10
Piec skorupę tylko do zestawu i bardzo jasny złoty wokół krawędzi, o 10 protokół. Super.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
1
Pozycja 1 stojak w dolnej trzeciej części piekarnika i 1 stojak w środku piekarnika i rozgrzać do 204°. Spray 2 ciężkie duże obramowane blachy do pieczenia z nonstick spray. Wrzucić jabłka z masłem i sokiem z cytryny w bardzo dużej misce. Ułóż w jednej warstwie na arkuszach, pozostawiając przestrzenie między jabłkami.
Piec, aż jabłka będą miękkie i złociste, obracając jabłka od czasu do czasu i obracając Patelnie między niższymi i wyższymi stojakami, o 40 protokół. Super. (Skórka i jabłka mogą być wykonane 1 dzień wcześniej. Przykryć skórkę i przechowywać w temperaturze pokojowej.
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Umieść patelnię ze skórką na czystej blasze do pieczenia. Ułóż kliny jabłka blisko siebie, stojąc na krótkich końcach, w koncentrycznych kręgach w skorupie.
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Patelnia
1
Masło rozpuścić w dużym rondlu na małym ogniu. Zeskrobać nasiona z fasoli wanilii na masło; dodać fasolę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wanilia
Masło
Nasiona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Dodaj goździki, anyż i laskę cynamonu. Gotować na małym ogniu, aż masło zmieni kolor na złoty i przyprawy smak masła, Regulacja ciepła, jeśli to konieczne, aby zapobiec pieczeniu i często mieszając, o 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Cynamonu
Anyż Gwiaździsty
Masło
Goździki
Przyprawy
3
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
4
Ubij jajka, cukier, mąkę i sól, aby wymieszać w średniej misce. Szczep przyprawione brązowy masło mieszaniny do mieszaniny jaj; ubijać do mieszania. Rezerwa fasola waniliowa, anyż Gwiaździsty i laska cynamonu; wyrzucić goździki. Powoli wlać masę jajeczną na jabłka w skorupce.
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Mąka Uniwersalna
Cukier
Jajko
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Piec, aż mieszanina jaj jest ustawiona, dmuchane i światło złoty i jabłka są głęboko złoty brąz, o 1 godzinę 5 minut. Schłodzić na stojaku co najmniej 30 minut. (Może być wykonany 8 godzin wcześniej.
W razie potrzeby udekoruj tartę zarezerwowaną fasolą wanilii, anyżem gwiaździstym i laską cynamonu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Cynamonu
Wanilia
Anyż Gwiaździsty
10
Tartę podawać lekko ciepłą lub w temperaturze pokojowej z lodami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody
11
* Brązowe strąki nasion w kształcie gwiazdy dostępne na rynkach azjatyckich i sklepach z żywnością specjalistyczną oraz w sekcji przypraw w niektórych supermarketach.