Wicked Chocolate Wedges
Wicked Chocolate Wedges może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 362 kalorie, 8G białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz masło, wodę, półsłodkie chipsy czekoladowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 23%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Ciasto czekoladowe bez mąki z niegodziwym makaronem, Wicked Good Chocolate-Peanut Butter Pudding Cups, oraz Czekoladowe Kliny Toffi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wlać mleko do rondla 3-quart na średnim ogniu.
Podgrzewaj, aż mleko zacznie bąbelkować na brzegach. Nie gotować.
Zdjąć z ognia i ubić w czekoladzie, aż się stopi. Lekko schłodzić. Mieszaj skrobię kukurydzianą do zimnej wody, aż się rozpuści.
Zmiksować mieszankę skrobi kukurydzianej, słodzonego mleka skondensowanego, jajek i wanilii do mieszanki czekoladowej. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, stale ubijając. Gotować minutę lub aż mieszanina zgęstnieje i jest gładka; nie rozgotować.
Zdjąć z ognia i ubić na maśle. Mieszanka łyżka do Pie crust. Przykryć i schłodzić 8 godzin. Top z bitą polewą i cukierkami.