White Seafood Brodetto jest pescatarian danie główne. Ten przepis służy 6 i kosztuje $6.42 za porcję. Jedna porcja zawiera 541 kalorii, 53g białka, oraz 27 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, miecznik, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Skorupiaki w Brodetto, Brodetto (Brudet), oraz Brodetto: Zupa Rybna.
Instrukcje
1
Miecznik doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miecznik
(duża Tuba)
2
Wlać mąkę na talerz i pogłębiać miecznik w mące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miecznik
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
3
Podgrzej 3 łyżki oliwy z oliwek w dużym holenderskim piekarniku na średnim ogniu. Pracując partiami, gotuj miecznik na złoty kolor ze wszystkich stron, około 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Miecznik
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka
4
Przenieść na talerz.
5
Zmniejszyć ogień do średniej; dodać pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
6
Dodać czosnek, cebula i płatki czerwonej papryki i gotować około 3 protokół. Doprawić solą i dodać wino. Przykryć i gotować, mieszając kilka razy, aż cebula będzie miękka, o 5 Więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do Skropienia
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii
(duża Tuba)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
7
Dodaj owoce morza do garnka warstwami, począwszy od Małży, następnie krewetki, pierścienie kalmary i macki, i miecznik. Przykryć i gotować, aż małże właśnie się otworzyły, o 6 protokół. Lekko wymieszać, przykryć ponownie i dusić jeszcze 5 minut. Należy wyrzucić małże, które się nie otwierają. Wymieszać masło, natkę pietruszki, ocet i sól do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miecznik
Kałamarnica
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia