West Lake Soup
Zupa West Lake może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 179 kalorii, 22g białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.91 za porcję. 107 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest idealny do Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, filety rybne, białka jaj i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj West African Peanut Soup, West African Peanut Soup, oraz West African Peanut Soup dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej wielkości misce do mieszania połączyć mięso z 1 łyżeczką soli, sosem sojowym i winem ryżowym i odstawić.
Bulion i zawiesinę połączyć w średnim rondlu i gotować na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż bulion dojdzie do wrzenia i lekko zgęstnieje. Zmniejsz ciepło do nagiego gotowania na wolnym ogniu.
Dodaj marynowane mielone mięso mieszając, aby rozbić je podczas dodawania (mieszaj delikatnie, jeśli używasz ryby). Gdy mięso lub ryba jest właśnie gotowane (około 30 sekund dla mięsa lub 2 minuty dla ryb), dodać białka przez skropienie ich do gotującego się bulionu i mieszając bulion wokół powoli parą pałeczek. Gdy białka są zestalone, o 30 sekund dłużej, wyłączyć ogień.
Dodaj biały pieprz i więcej soli do smaku.
Dodać posiekaną kolendrę i wymieszać, aby włączyć.