Wegańskie Trufle Czekoladowo-Migdałowe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać Wegańskie Trufle czekoladowe migdałowe spróbować. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 40 porcji z 72 kalorie, 1G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Ten przepis od Go Dairy Free ma 30 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 28 minut. Mieszanka bezmlecznej margaryny, waniliowej śmietanki bezmlecznej, ekstraktu z wanilii i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Solone Migdałowe Trufle Czekoladowe (Paleo + Wegańskie), Wegańskie Trufle Czekoladowe, oraz Matcha Chocolate Truffles - mała Księga czekolady wegańskiej wróżki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść śmietankę kokosową w ciężkim rondlu na małym ogniu. Rozbij czekoladę na kawałki i dodaj do śmietanki.
Dodać nektar z agawy, wanilię i margarynę. Kontynuuj podgrzewanie, aż czekolada stopi się, wygładzi i zgęstnieje.
Umieścić mieszaninę w 8-calowej kwadratowej patelni i schłodzić w lodówce przez około godzinę do twardości.Toast migdały i grube zmiażdżyć w robocie kuchennym, krótkie impulsy (1 szklanka będzie równa 1/2 szklanki zmiażdżonych, posiekanych migdałów).Gdy czekolada jest jędrna, wyjąć z lodówki i za pomocą łyżeczki tworzą 1/2-cala do 3/4-cala kulki.
Rolki każdy w migdały i drugą stronę w kokosie w razie potrzeby.