Wegańskie Trufle

Wegańskie Trufle
Wegańskie trufle mogą być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru przystawek. Ten przepis służy 30. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 88 kalorii. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz Syrop z agawy, ekstrakt z wanilii, skórkę pomarańczową i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 15%. Spróbuj Wegańskie Trufle Czekoladowe, Łatwe Wegańskie Trufle, oraz Mignardises (Trufle Wegańskie) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Wyłożyć blachę do pieczenia pergaminem. W średniej misce, połączyć krem nerkowca i chipsy czekoladowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)
Orzechy NerkowcaOrzechy Nerkowca
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
3
Umieść miskę na patelni z ledwo gotującą się gorącą wodą. Mieszać od czasu do czasu, aż czekolada stopi się i mieszanina jest gładka, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
Zdjąć patelnię z ognia i ubić Syrop z agawy, wanilii i skórki pomarańczowej. Przechowywać w lodówce mieszaninę do firmy, o 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Soli I Więcej Do Obramowania SzkłaSzczypta Soli I Więcej Do Obramowania Szkła
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
5
Za pomocą małej miarki do lodów lub okrągłej łyżki stołowej łyżki miarowej wymieszaj mieszaninę na przygotowaną blachę do pieczenia. Wilgotnymi rękami rozwałkuj mieszaninę w kulki i wróć do blachy do pieczenia. Przechowywać w lodówce do firmy, o 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Po 3 Szklanki Sorbetu Malinowego, Pomarańczowego I LimonkowegoPo 3 Szklanki Sorbetu Malinowego, Pomarańczowego I Limonkowego
1 łyżeczka Grubego Czarnego Pieprzu,1 łyżeczka Grubego Czarnego Pieprzu,
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
6
Trufle zwijamy w dowolne polewy i podajemy.
Składniki, których będziesz potrzebować
TrufleTrufle
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
7
W małej misce, połączyć wodę i orzechy nerkowca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy NerkowcaOrzechy Nerkowca
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
8
Pozostawić do namoczenia przez co najmniej 2 godziny lub przez noc w temperaturze pokojowej.
9
W blenderze zmiksuj orzechy nerkowca i wodę z dużą prędkością, aż będą kremowe i gładkie, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy NerkowcaOrzechy Nerkowca
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 10 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia13
Magazyn