Wegańskie Proso Curry
Wegańskie Curry proso jest bezglutenowe i wegańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 268 kalorii. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 40 minut. Udaj się do sklepu i odebrać curry, czosnek, oliwa z oliwek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 58%, co jest solidne. Podobne przepisy to Millet Methi Pulao-Foxtail Millet Pulav z liśćmi kozieradki-proso indyjskie s, Pilaw Z Prosa Z Curry Coulis Z Marchwi, oraz Teff-Naleśniki Z Prosa - Bezglutenowe I Wegańskie.
Instrukcje
Włóż proso do miski i wlej wystarczającą ilość wody na proso, aby pokryć je o co najmniej 2 cale. Namoczyć proso 8 godzin na noc; odcedzić.
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu; gotować i mieszać cebulę i czosnek w gorącym oleju, aż cebula jest lekko rumiane, 10 do 15 protokół.
Wymieszać proso, 2 1/2 szklanki wody, sól, i kminek do mieszaniny cebuli. Przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż proso zmięknie i wchłonie wodę, 20 minut. Wymieszać proszek curry z mieszanką prosa, aż do całkowitego włączenia.