Wegańskie pralinki z Pumpkin Pie w skorupce kokosowo-orzechowej
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 48 g tłuszczu, oraz w sumie 621 kalorii. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 2440 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać masło wegańskie, przez karinan allrich listopada, przygotować springform patelni wyściełając dno, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Z łyżeczką wynik 55%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Pumpkin Pecan-praline Pie, Sernik dyniowy z polewą Pralinową z orzechów pekan, oraz Pumpkin Spice Waffles w / Praline Pecan syrop.
Instrukcje
Bezglutenowe ciasto dyniowe Kariny z Pralinkami i skórką kokosowo-orzechową
Autor: Karina Allrich Listopad 2010.Kluczem do tej wersji vegan pumpkin pie jest krem nerkowca. Zagęszcza nadzienie z dyni bez jajek. Nie żartuję. Piękne ciasto. Spodoba ci się. Tak jak twoi goście.Sztuka polega na tym, aby zrobić to z wyprzedzeniem - i dać ciastu szansę na dokładne schłodzenie.Przygotuj 9-calową patelnię Springform, wykładając dno kawałkiem papieru pergaminowego. (Uwaga: ten przepis naprawdę potrzebuje 9-calowej patelni-mam na myśli. Nie używaj mniejszej patelni, Babycakes. Może się przepełnić.) Najpierw zrobić skórkę.Skorupa Składniki: 1 Puchar płatkowane niesłodzone organiczne kokos1 Puchar pecan pieces1 / 2 cup All purpose gluten-free flour blend1 / 2 cup organic light brown sugar2 łyżeczki mielone cinnamon5 łyżki masła wegańskie (użyłem Earth Balance)instrukcje:Rozgrzej piekarnik do 177°.
Umieść wszystkie suche składniki w misie robota kuchennego i pulsuj, aż mieszanina wygląda jak gruboziarnisty piasek.
Dodaj w masło wegańskie i puls kilka razy w krótkich seriach, aż okruchy są wilgotne i zaczynają spadać z boku miski.Wrzucić okruchy do patelni ciasto i rozprowadzić je równomiernie. Palcami delikatnie przyciśnij okruchy w poprzek DNA i w górę boków-około 2/3 drogi w górę.
Piec w środku piekarnika przez około 7 minut-do Ustawienia.
Zdjąć patelnię i odstawić na bok.Tymczasem... zrób swoje nadzienie.